Get Adobe Flash player

Новини

16 жовтня 2019 року відбулося засідання тридцятої сесії районної ради сьомого скликання.  

В сесійній залі працювали 26 депутати з 37. 

В роботі сесії районної ради взяли участь: начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники комунальних підприємств, сільські голови, представники засобів масової інформації. 

Загалом на розгляд пленарного засідання сесії районної ради, включено 15 питань. 

В ході контролю за виконанням рішень районної ради, депутати заслухали звіт про хід виконання Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва Коростенського району на 2017-2020 рокита  звіт про хід виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2019-2020 роки. 

 

Затверджено звіт про виконання районного бюджету Коростенського району за  9 місяців  2019 року, внесено зміни до районного бюджету Коростенського району на 2019 рік, згідно яких  додатково спрямовано кошти на фінансування галузей медицини, освіти району, виділено кошти для фінансування районних Програм, забезпечення виплати заробітної плати працівників сільських рад району.Розглянуто ряд питань що стосуються роботи галузі медицини району зокрема, внесено зміни до фінансового плану на 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської  районної ради та затверджено Структуру Комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської районної ради. 

З метою послідовного реформування діючої системи забезпечення прав дітей в районі затверджено перспективний пан розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей у Коростенському районі на 2019-2026 роки. 

Розглянуто ряд питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл Коростенського району. 

Всі питання порядку денного розглянуто та прийнято відповідні рішення.

По закінченню роботи сесії, голова районної ради В. І. Клименко подякував колегам-депутатам за плідну роботу, виковому апарату районної ради за організацію засідання.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.