Get Adobe Flash player
Повідомлення
  • Lack of access rights - File 'http:/www.oblrada.zhitomir.ua/images/News/koko10.jpg'
  • Lack of access rights - File 'http:/www.oblrada.zhitomir.ua/images/News/koko10.jpg'

Новини

Йосип Запаловський: «Співучі працьовиті люди-патріоти –

найцінніше багатство нашого Поліського краю»


Коростенський район славиться своєю древлянською історією, густими лісами, мальовничими краєвидами, щедрими покладами корисних копалин, а головне – співучими працьовитими людьми-патріотами. Вкотре добру славу район засвідчив звітним концертом творчих колективів та виконавців Коростенського району «Як хліб насущний, як молитва, Тараса вічний заповіт». Концерт відбувся 6 лютого на сцені академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

  У програмі концерту – понад 20 різножанрових виступів: від старовинних народних ліричних та обрядових пісень до сучасних естрадних, постановок сучасного танцю, декламування патріотичної лірики. На сцену вийшли близько двох сотень аматорів народного мистецтва різного віку. Всім їм за ретельну підготовку, бажання показати свої таланти і шану до пророчих слів Шевченка щиро подякували голова обласної ради Йосип Запаловський, голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова райдержадміністрації Володимир Нагорняк.

  «Хто виступав сьогодні на сцені, хто займався підготовкою художніх номерів, побудовою концертної програми, хто доклав зусиль, аби артисти вразили глядачів яскравістю барв нових костюмів і все пройшло на найвищому рівні, хто знайшли час та можливість підтримати земляків, прийшовши на звітний концерт Коростенського району – всі ви наша гордість і найцінніше багатство нашого Поліського краю. Коростенці показали не виступи аматорів, а виступи по праву народних артистів. А тому вони заслуговують на найвищі оцінки конкурсного журі», – наголосив голова обласної ради Йосип Запаловський.

  10 лютого на сцені театру звітуватиме і радуватиме глядачів Ємільчинський район. Творчі звіти районів і міст області, присвячені 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, відбуваються відповідно до Указу Президента України «Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка» та з урахуванням клопотання Міністерства культури України.

  Матеріал взято з офійного сайту Житомирської обласної ради.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.