Get Adobe Flash player

Новини

29 СЕРПНЯ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

У цей день Україна вшановує своїх полеглих воїнів: приспускають Державні Прапори, відбуваються меморіальні заходи та загальнонаціональна хвилина мовчання.

Традиції і надбання наших пращурів, захисників нашої України і сьогодні продовжують жити в сучасному  світі. Нинішні захисники Батьківщини — учасники АТО, ООС та ЗСУ на Сході і Півдні України так, як їх діди та прадіди, досягають успіху в бою, здобувають нелегку перемогу в боротьбі над окупантом. Звитяга українського війська дала країні нових героїв.

Сьогодні біля адмінприміщення Коростенської районної ради та Коростенської міської ради задля вшанування пам’яті полеглих захисників відбулося покладання квітів до меморіалів за участі заступника голови Коростенської районної ради Олени Харченко, голови Коростенської міської ради Володимира Москаленка, заступника голови Коростенської міської ради Наталії Чижевської, голови Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка, заступника голови Коростенської районної військової адміністрації Володимира Сивко, депутата Коростенської районної ради Тетяни Вигівської, помічника Народного депутата України Вододимира Арешонкова Олени Шахрай, керівники і працівники відділів Коростенської РВА та Коростенської районної ради.

Вічна пам’ять полеглим захисникам. Схиляємо голови перед подвигом наших сучасників, наших земляків, що віддали свої життя за волю та єдність, за наше майбуття. Герої не вмирають! Вони назавжди в строю!

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.