Get Adobe Flash player

Новини

День Молоді в Україні!

З метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів, Президент України установив в Україні День молоді, який відзначатимуть щороку 12 серпня в Міжнародний день молоді.

Наша молодь сьогодні воює за вільну та незалежну Україну й працює, щоб допомогти нашим захисникам перемогти у цій війні. Своєю хоробрістю українська молодь довела світові що таке справжня боротьба вільних людей.

Ми пишаємося успіхами та здобутками наших молодих спортсменів і талановитої молоді району, які здобувають численні нагороди та відзнаки на спортивних змаганнях, освітніх олімпіадах, творчих конкурсах тощо. Маємо завжди пам'ятати про наших молодих Героїв, які віддали своє життя за нашу Свободу.

Бажаємо всім мирного неба над Україною, сил та енергії будувати життя й сміливо йти до здійснення мрій і сподівань, життєвого позитиву та креативних ідей. А ще - наполегливості у здобутті знань та умінь, які стануть доброю основою для досягнення життєвого успіху. Бажаю добра і щастя, віри в щасливе майбутнє України!

З Днем молоді!

  

Голова районної ради                                            Юлія Гаєвська

 

Заступник голови районної ради                           Олена Харченко

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.