Get Adobe Flash player

Новини

Вітання з Днем Конституції України!

Шановні депутати, жителі Коростенського району – українці! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Конституції України! Наша держава, зробивши європейський вибір, у непростій боротьбі відстоює територіальну цілісність і свободу. І в ці дні ми особливо розуміємо важливість Основного Закону, який захищає наші державні символи, нашу мову, кордони, права кожного громадянина України.

Основою Конституції України є демократичні цінності, які єднають нас із країнами світового співтовариства, ідеали справедливості, рівності та верховенства права. Життя, здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнані найвищою цінністю у нашій державі.

Ми всі повинні пам’ятати, як багато залежить від кожного з нас, адже дотримання законодавства, повага до своєї держави, її історії, традицій мають стати життєвими принципами кожного. Без сумніву, усі ми прагнемо, щоб задекларовані права були повсякденною реальністю, щоб люди впевнено дивилися у майбутнє.

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Бажаємо Вам взаєморозуміння, достатку, благополуччя, спокою та миру. Нехай принципи Конституції стануть реаліями нашого сьогодення.

З повагою,

Голова районної ради                                              Юлія Гаєвська

Заступник голови районної ради                              Олена Харченко

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.