Get Adobe Flash player

Новини

Військовослужбовці, які зараз обороняють нашу країну від російського окупанта, мають бути забезпеченні усім необхідним. Тож 20 червня поїхав черговий 8 гуманітарний вантаж, який організовує та фінансує Олександр Гуденко. Вантаж - це речі першої необхідності, засоби особистої гігієни, спальники, одяг та продукти харчування для наших військових з 95-ої окремої десантно-штурмової бригади на схід України.

До зібрання гуманітарного вантажу долучилася Коростенська районна рада, керівник громадської організації «Захист рідного краю «Подоляни» Орсаг Михайло, голова Червоноградської районної ради Порицький Андрій, волонтери Команди М – Волонтерський Штаб Допомоги та депутати Коростенської районної ради Тетяна Баранівська, Леонід Якубовський, Анатолій Можар і Олександр Бех.

Гуманітарну допомогу доставляє депутат Коростенської районної ради Андрій Гуденко не дивлячись на важку дорогу та зону бойових дій.

Дякуємо кожному українцю, хто відгукнувся та долучився до збору такої необхідної гуманітарної допомоги нашим воїнам. Ваша підтримка є надзвичайно важливою. Робимо все для перемоги!

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.