Get Adobe Flash player

Новини

В Коростенському районі відзначили День медичного працівника

 

Кожну третю неділю червня в Україні святкують День медичного працівника. Напередодні професійного свята, 13 червня, в приміщенні Коростенського районного будинку культури з цієї нагоди відбулися урочисті заходи.

 

На початку заходу привітати всіх причетних до благородної професії медичного працівника на сцену вийшли головний лікар КНЗ «Коростенська районна лікарня» Коростенської районної ради Алла Желєзнякова та головний лікар КНП «Коростенський районний центр ПМСД Коростенської районної ради» Наталка Бугайова. Вони від щирого серця подякували своїм колегам – медичним працівникам, які щодня самовіддано і трепетно рятують людські життя, зберігають здоров’я та віру в подальше щасливе життя без хвороб своїм пацієнтам.

 

 

Цього дня вдячність керівників медичних закладів була адресована і тим, хто в наш нелегкий час підтримує медичну галузь в районі, виділяючи кошти, працюючи на місцях в напрямку підтримки медичної реформи – Коростенській районній державній адміністрації, депутатам Верховної Ради України, Житомирської обласної ради, Коростенської районної ради, а також Ушомирській ОТГ, сільським радам району. Очільниці медичних установ назвали кілька вражаючих цифр, що вдалось залучити на проведення ремонтів, закупівлю медичного устаткування тощо.

 

Далі до привітань та нагороджень грамотами Коростенської районної державної адміністрації, Коростенської районної ради, Верховної ради України, Житомирської обласної адміністрації та Коростенської міської ради, квітами та цінними подарунками долучились голова Коростенської районної ради Василь Клименко, перший заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Василь Курилюк, народні депутати України Володимир Арешонков і Сергій Пашинський, Коростенський міський голова Володимир Москаленко, депутат Житомирської обласної ради Володимир Нагорняк, голова Ушомирської ОТГ та її заступник Людмила Мала, Андрій Остапчук, представник ПАТ «Ушицький комбінат будівельних матеріалів» Валентина Соколенко, представники заводу залізобетонних шпал.

 

З вуст кожного з них в цей святковий день лунали в першу чергу щирі слова вдячності за невтомну працю медичних працівників, які повсякчас демонструють приклади професіоналізму, витримки, самовідданості, а також вітальні слова та побажання богатирського здоров’я, спокійних робочих змін, слухняних пацієнтів, вдалих буднів з колегами та здійснення всіх заповітних мрій.

Працівників лікувальних закладів Коростенського району, що цього святкового дня зібрались в затишній залі районного будинку культури, вітали піснями, віршами, урочистими привітаннями та побажаннями працівники районного відділу культури.

Після закінчення свята, всі присутні медичні працівники відзначили, що вдалось воно знову на славу завдячуючи всім організаторам та тим, хто цього дня привітав їх та подарував неймовірно гарний святковий настрій.

 

І ще довго буде відгукуватись цей урочистий захід в серцях медичних працівників, адже вдячність людей за їх роботу – це головний дарунок в такий радісний для них день.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.