Get Adobe Flash player

Новини

ПІДГОТОВКА до 28 сесії районної ради VІI скликання

14 травня 2019 року відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету і комунальної власності та з гуманітарних питань по підготовці до засідання 28 сесії районної ради сьомого скликання, під головуванням Кутішенка Віктора Анатолійовича.

На засіданні комісії були розглянуті 20 питань.

1.  Про програму покращення умов надання адміністративних послуг

та підвищення їх якості в Центрі обслуговування платників податків при Коростенському управлінню ГУ ДФС у Житомирській області  на 2019 рік.

2.  Про хід виконання районної Програми "Здоров'я" на 2018-2020 роки.

3.  Інформація головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської районної ради про розмір заробітної плати працівників установи.

 

4.  Про внесення змін до фінансового плану на 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської  районної ради.

5.  Про внесення змін до порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств.

6.  Про  внесення змін до контракту з директором Комунального некомерційного підприємства «Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради».

7.  Про районну Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2019-2020 роки.

8.  Про внесення змін до додатку № 3 Програми соціальної підтримки  внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території,  районів проведення антитерористичної операції  на територію Коростенського району, учасників антитерористичної операції, членів сімей загиблих   учасників АТО, військовослужбовців-контрактників, військовослужбовців та незахищених верств населення, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції,  на 2017-2019 роки.

9.  Про затвердження Положення про премію Коростенської районної ради учням закладів загальної середньої освіти Коростенського району.

10.            Про забезпечення пільгового проїзду педагогічних працівників.

11.            Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Коростенського району за  I квартал  2019 року.

12.            Про внесення змін до районного бюджету Коростенського району на 2019 рік.

13.            Про затвердження районної Програми надання шефської допомоги військовій частині А 1796 на 2019-2020 роки.

14.            Про перелік об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл Коростенського району.

15.            Про внесення змін до рішення районної ради  від 21.12.2018 року № 414 «Про встановлення орендної плати».

16.            Про структуру і чисельність виконавчого апарату районної ради.

17.            Про затвердження розпоряджень голови районної ради та голови райдержадміністрації.

18.            Про втрату чинності рішення районної ради.

19.            Про зняття рішень з контролю.

20.            Про використання нежитлового приміщення по вул.Кемського,69 А.

В ході обговорення всі проекти рішень  було узгоджено з депутатами та рекомендовано винести їх на розгляд засідання 28 сесії районної ради VII скликання. 

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.