Get Adobe Flash player

Новини

 ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 27 СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

27 лютого 2019 року  відбулося засідання двадцять сьомої сесії районної ради сьомого скликання. В сесійній залі працювали 26 депутатів з 37.

В роботі сесії районної ради взяли участь заступник голови райдержадміністрації, який не є депутатом районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Загалом на розгляд пленарного засідання сесії районної ради, включено 29 питань. Депутат районної ради Курилюк В.М., вніс пропозицію внести зміни до проекту порядку денного та розглянути питання «Про нову редакцію Статуту Комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської районної ради».

 

В ході засідання, депутати районної ради заслухали звіт голови Коростенської районної державної адміністрації Дмитрука С.В. про виконання програми економічного і соціального розвитку Коростенського району за 2018 рік,  про виконання районної Програми розвитку галузі культури на період до 2019 року, проінформувала начальник відділу культури Бондар Л.М.

Відповідно до вимог законодавства про роботу комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської районної ради  прозвітувала головний лікар Бугайова Н.В. В ході обговорення звіту, депутатів районної ради найбільше цікавили питання надання медичної допомоги безпосередньо у селах району.

Депутатським корпусом затверджено ряд програм, а саме: Програму економічного і соціального розвитку Коростенського району на 2019 рік; районну Програму розвитку культури на 2019- 2020 роки; районну комплексну програму «Молодь і родина Коростенщини» на 2019-2020 роки;районну Програму  про співфінансування пільг з місцевих  бюджетів у 2019 році; районну програму забезпечення виконання Коростенською районною державною адміністрацією делегованих повноважень на 2019-2021 роки; цільову Програму щодо забезпечення та захисту прав дітей у Коростенському районі на 2019-2020 роки; районну комплексну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2019-2020 роки; Програму забезпечення пільгового підвезення педагогічних працівників до навчальних закладів, розташованих у сільській місцевості, що належать до спільної власності територіальних громад сіл Коростенського району,до місця роботи та у зворотному напрямку на 2019 рік; районну Програму «Цукровий діабет на 2019-2021роки»; районної Програми "Здоров'я" на 2018-2020 роки в новій редакції; Програму по боротьбі зі сказом тварин на території Коростенського району  на 2019 – 2021 роки та інші.

Прийнято ряд рішень, що стосуються роботи освітньої галузі району: про затвердження Статуту Васьковицького ліцею Коростенського району Житомирської області та положення про філії опорного закладу загальної середньої освіти; про  нову редакцію пункту 1 рішення двадцять шостої сесії районної ради VІІ  скликання від 21.12.2018 року № 409 «Про харчування учнів пільгових категорій в закладах загальної середньої  освіти району».

Затверджено Статут, структуру комунального некомерційного підприємства «Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради» та нову редакцію Статуту Комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської районної ради.

Також розглянуто питання комунальної власності.

По закінченню роботи сесії, голова районної ради В.І.  Клименко подякував колегам-депутатам за плідну роботу у постійних комісіях, за допомогу у підготовці районних програм.

 

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.