Get Adobe Flash player

Новини

Підготовка до другого пленарного засідання

26 сесії районної ради VII скликання

 

18 грудня 2018 року відбулося спільне засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики та законності та  гуманітарних питань по підготовці до другого пленарного засідання 26 сесії районної ради сьомого скликання, під головуванням Васьківської Наталі Григорівни, голови комісії з питань регламенту, депутатської етики та законності.

На засіданні комісії було розглянуто питання:

1. Про районний бюджет на 2019 рік;

2. Про план роботи районної ради на І півріччя 2019 року;

3. Про реорганізацію Комунального закладу «Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради» шляхом перетворення в Комунальне некомерційне підприємство «Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради»;

4. Про створення опорного закладу загальної середньої освіти;

5. Про встановлення вартості харчування та розміру плати батьків за перебування дітей у дошкільних навчальних закладах та дошкільних відділеннях навчально-виховних комплексів «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» району на 2019 рік;

6. Про харчування учнів пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти району;

7. Про організацію підвозу учнів закладів загальної середньої освіти району;

8. Про пільговий проїзд педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти району;

9. Про відміну рішень районної ради.

В ході обговорення члени постійної комісії рекомендували дані питання розглянути на засідання 26 сесії районної ради VII скликання.

 Заступник голови районної ради Корнійчук В.О., проінформував членів постійної комісії про проблему з наповненням бюджету району та бюджетів сільських рад.

Голова постійної комісії районної ради Бас Володимир Улянович, запропонував підготувати і прийняти на засіданні сесії районної ради  звернення депутатів Коростенської районної ради до Житомиробленерго та Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області з приводу стягнення орендної плати за землю під опорами електромереж, що розміщені на території району.

Члени постійної комісії рекомендували дане питання до рогляду на засідання 26 сесії районної ради VII скликання.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.