Get Adobe Flash player

Новини

І пленарне засідання 26 сесії районної ради VI скликання

 

07 грудня 2018 року відбулося засідання чергової двадцять шостої сесії районної ради сьомого скликання. В сесійній залі працювали 26 депутатів з 37.

У роботі сесії взяли  участь голова, заступники голови, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, сільські голови, працівники органів місцевого самоврядування, представники засобів масової інформації.

Загалом до порядку денного сесії районної ради, враховуючи внесені зміни, включено 22 питання. Депутати районної ради прийняли рішення провести два пленарні засідання 07.12.2018 року та 21.12.2018 року.

В ході першого пленарного засідання сесії депутати заслухали: звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року, внесли зміни до районного бюджету на 2018 рік, розподіливши 3008100 грн. перевиконання доходів загального фонду районного бюджету для додаткового фінансування галузі освіти, охорони здоров’я, культури та інше.

Прийнято рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки; продовжено контракт з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської районної ради та інші.

Також розглянуто питання щодо створення опорного закладу загальної середньої освіти на базі Васьковицької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Дане питання рекомендоване для доопрацювання та узгодження з закладами загальної середньої освіти, які мають бути філіями опорного закладу.

По закінченню роботи першого пленарного засідання, голова районної ради В. І. Клименко  подякував депутатському корпусу районної ради за злагодженість у роботі та єдність у підході до вирішення важливих для життєдіяльності район питань та оголосив, що друге пленарне засідання 26 сесії районної ради сьомого скликання відбудеться 21 грудня 2018 року.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.