Get Adobe Flash player

Новини

Підготовка до 26 сесії районної ради VII скликання

 

05 грудня 2018 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з гуманітарних питань по підготовці до засідання 26 сесії районної ради сьомого скликання, під головуванням Баса Володимира Улянович, голови комісії.

На засіданні комісії було розглянуто питання:

1. Про продовження контракту з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Коростенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської районної ради;

2. Про надання дозволу комунальному підприємству Коростенська центральна районна аптека №113 на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок;

3. Про заключення угоди про співпрацю з Ушомирською сільською радою з питань забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами, що проживають на території Коростенського району.

В ході обговорення члени постійної комісії рекомендували дані питання розглянути на засідання 26 сесії районної ради VII скликання.

 Заступник голови районної ради Корнійчук В.О., проінформував членів постійної комісії про проблему в організації харчування дітей Бехівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Члени постійної комісії доручили начальнику відділу освіти райдержадміністрації Митюку В.Д. вирішити дане питання.

Депутат районної ради, директор Васьковицької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Баранівський А.І., вніс пропозицію включити до порядку денного 26 сесії районної ради питання: Про створення опорного навчального закладу на базі Васьковицької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Члени постійної комісії рекомендували дане питання до розгляду на засідання 26 сесії районної ради VII скликання.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.