Get Adobe Flash player

Новини

Сьогодні, 14 листопада, проведено семінар-нараду з сільськими головами.

14 листопада 2018 року у актовій залі Коростенської районної ради проведено семінар-нараду з сільськими головами району під головуванням голови районної ради Василя Клименка, за участі заступника голови Коростенської районної державної адміністрації Наталії Тертичної, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Каменчук Ірини Олександрівни, народного депутата України від фракції БПП «Солідарність» Володимира Арешонкова, керівників деяких структурних відділів та управлінь райдержадміністрації, установ та організацій, секретарів сільських рад.

На нараді всі присутні мали змогу поставити питання, які їх цікавлять та отримати вичерпні, кваліфіковані відповіді.

Про прийняття проекту Державного бюджету України на 2019 рік, питання ремонту доріг, підвищення ціни на газ, надання Томосу Україні, захист прав потерпілих та ліквідаторів аварії на ЧАЕС, проведення реформ в державі, а зокрема, децентралізації під час свого виступу присутнім розповів народний депутат України Володимир Арешонков.

Щодо призначення житлових субсидій на опалювальний період та проведення перерахунку в зв’язку із зміною ціни на природний газ проінформувала головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Нікончук.

Про необхідність укладення договору про постачання електричної енергії з Коростенським РЕМ повідомив його начальник Андрій Солтис.

Про реорганізацію мережі поштового зв’язку в Коростенському районі розповіла присутнім начальник центру поштового зв’язку №2 Житомирської дирекції ЦДППЗ Укрпошта Надія Єременчук.

Про внесення відомостей щодо меж населених пунктів до Державного земельного кадастру доповів начальник відділу у Коростенському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Володимир Тарасенко.

Про затвердження правил реєстрації місця проживання та порядку передачі органами реєстрації до Єдиного державного демографічного реєстру детально розповіла головний спеціаліст районного відділу управління ДМС України в Житомирській області Світлана Подгорна.

Про взаємодію з відділом ведення Державного реєстру виборців районної державної адміністрації щодо подання відомостей періодичного поновлення бази даних ДРВ проінформувала начальник відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації Ірина Грищенко.

Щодо умов проходження служби в ДУ Коростенська виправна колонія № 71 та можливого працевлаштування жителів району на службу доповів начальник відділу по роботі з персоналом Станіслав Якименко.

Про стан виконання планових показників з призову громадян України на строкову військову службу восени 2018 року та залучення громадян на військову службу за контрактом повідомив т.в.о. начальника відділу комплектування Коростенського об’єднаного міського військового комісаріату Роман Зубко.

Про утримання доріг в зимовий період проінформував начальник управління економіки райдержадміністрації Микола Подольський.

Підсумував семінар-нараду голова Коростенської районної ради Василь Клименко.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.