Get Adobe Flash player

Новини

7 грудня відзначили професійне свято працівники місцевого самоврядування району

День місцевого самоврядування - державне свято, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства.

Місцеве самоврядування є могутнім потенціалом державотворення. Саме цей інститут грає значну роль у поєднанні в єдине ціле інтересів держави, суспільства та особистості, сприяє гармонізації прав і свобод людини.

Останнім часом на законодавчому рівні прийнято декілька концепцій реформування місцевого самоврядування, які спрямовані на децентралізацію влади, підвищення спроможності органів місцевого самоврядування здійснювати регулювання і управління більшою частиною суспільних справ, які належать до їхньої компетенції, в інтересах населення.

Це свято стосується не тільки представників органів місцевого самоврядування, а й кожного громадянина нашої держави.

Сьогодні потужну силу місцевого самоврядування на Коростенщині представляють 378 депутатів сільських рад,  37 депутати районної  ради, 30 сільських рад. Утворено дві об’єднані територіальні громади. Спільна діяльність, діяльність кожного працівника місцевого самоврядування зокрема, вносить позитивні зміни в економічний і соціальний розвиток Коростенщини.

З нагоди професійного свята кращі працівники місцевого самоврядування району  нагороджені відзнаками обласного та районного рівня.

За активну громадську позицію, високий професіоналізм, особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування, Грамотою Житомирської обласної державної адміністрації нагороджено Михайлівського сільського голову Кравця М.В.

Голова Коростенської районної ради Клименко В.І. та голова Коростенської районної державної адміністрації Дмитрук С.В. нагородили Грамотами районної ради та районної державної адміністрації:

за активну депутатську діяльність, особистий внесок в реалізацію стратегії соціально-економічного і культурного розвитку Коростенського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування депутати районної ради Данильчук О.О. та Олійник В.І.;

за активну громадську позицію, високий професіоналізм, особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування Дідковицький сільський голова Воробієнко В.Г., Сушківський сільський голова Максимчук Л.М., Васьковицький сільський голова Лазаренко П.П.;

за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування секретар Стремигородської сільської ради Жуковська В.А.;

за професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, цілеспрямовану діяльність у закріплені досягнутого і впровадженні якісних форм роботи та з нагоди Дня місцевого самоврядування головний бухгалтер Сарновицької сільської ради Орищенко Г.В.

Почесною Грамотою Профспілки працівників державних установ України  та Грамотою Профспілки працівників державних установ України за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, активну профспілкову діяльність та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування нагороджена завідуюча відділом організаційно-методичної роботи виконавчого апарату Коростенської районної ради Федоренко Т.В., Сарновицький сільський голова Толочко В.В.

За багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування, Подякою районної ради та райдержадміністрації відмічено ветеранів місцевого самоврядування.

В день професійного свята працівники місцевого самоврядування приймали вітання від голови Коростенської районної ради Клименка В.І., голови Коростенської районної державної адміністрації Дмитрука С.В., заступника голови районної ради Корнійчука В.О., голови профспілкової організації працівників місцевого самоврядування Коростенського району, Хотинівського сільського голови  Палюшкевич В.М., першого заступника голови райдержадміністрації Курилюка В.М.

8 грудня урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулись у сільських радах району.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.