Get Adobe Flash player

Новини

Оголошення про здачу в оренду майна

спільної власності територіальних громад Коростенського району

 

Робоча група з питань використання майна Коростенської районної ради оголошує конкурс на передачу в оренду частини приміщення Комунального закладу «Коростенської центральної районної лікарні Коростенської районної ради»  загальною площею 20,0 кв. м. для розміщення аптечного пункту за адресою: м. Коростень вул. Жмаченка, 46.

 

 Основним критерієм визначення переможця є максимальний розмір орендної плати та найкращі умови експлуатації об'єкта.

 

 Для участі в конкурсі необхідно подати на розгляд робочої групи (конкурсної комісії) за адресою м. Коростень, вул. Грушевського, 60/2 2-й поверх, виконавчий апарат районної ради  такі документи:

 - заяву на участь у конкурсі;

 - конкурсні пропозиції (запечатані в окремому конверті з позначкою «На конкурс по оренді») щодо розміру орендної плати за 1 кв. м. без ПДВ, яка не може бути меншою 357,44 грн (триста п'ятдесят сім гривень сорок чотири копійки) в рік,  надруковані на фірмовому бланку та завірені мокрою печаткою (для фізичних осіб за умови їх наявності) і підписом керівної особи які також містять термін на який буде укладено договір оренди, виконання умов конкурсу та додаткові зобов'язання по експлуатації об'єкта;

 - відомості про учасника конкурсу (копію свідоцтва про державну реєстрацію, довідку з органів податкової служби про перебування платником податків);

 - копії установчих документів;

- копію довідки органу податкової служби про відсутність заборгованості зі сплати податків;

- довідка щодо відсутності рішення про порушення проти суб'єкта господарювання справи про банкрутство.

Переможець конкурсу відшкодовує повністю вартість незалежної оцінки, несе витрати пов'язані з утриманням орендованого майна та сплатою комунальних послуг.

Прийняття документів на конкурс здійснюється до 10 січня 2016 року включно.

 Ознайомлення з умовами конкурсу та відомості про об'єкт оренди за адресою: м. Коростень, вул. Грушевського, 60/2 2-й поверх, виконавчий апарат районної ради, тел. 5-83-44.  

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.