Get Adobe Flash player

Новини

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту Коростенської районної ради

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, Коростенська районна рада повідомляє, що 13.06.2016 року на офіційному веб-сайті Коростенської районної ради (korosten-rayrada.in.ua) у розділі "РЕГУЛЯТОРНІ  АКТИ" оприлюднено проект рішення, який є регуляторним актом, а саме:

 «Про затвердження переліку платних  медичних послуг, які надає   комунальний заклад «Коростенська центральна  районна лікарня Коростенської районної ради» та тарифів на них».

Зазначений проект регуляторного акту вноситься на розгляд районної ради з метою впорядкування відносин у сфері надання платних медичних послуг на території району. В умовах дефіциту бюджетних коштів необхідно враховувати, що важливим джерелом додаткових коштів для системи охорони здоров’я є платні послуги, які згідно законодавства можуть надаватись медичними установами.

 Пропозиції просимо надавати до 13.07.2016 року у паперовому та електронному вигляді на адресу: м. Коростень, вул. Грушевського, 60/2, виконавчий апарат Коростенської районної ради або на e-mailrayrada_kor@ukr.net.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.