Get Adobe Flash player

Новини

Повідомлення

Коростенська районна рада, відповідно до вимог Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл Коростенського району, повідомляє що виконавчим апаратом Коростенської районної ради приймаються документи від кандидатів на посаду головного лікаря комунального закладу «Коростенська центральна районна лікарня» Коростенської районної ради.

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

 (Згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України  від 29.03.2002 року № 117)

Повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки "Медицина". Проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з "Організації і управління охороною здоров'я". Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом не менше 5 років.

До виконавчого апарату районної ради подається заява особи на ім'я голови районної ради, яка претендує на дану посаду.

До заяви додаються:

  • особовий листок по обліку кадрів;
  • автобіографія;
  • копія диплома про освіту;
  • копія паспорта;
  • пропозиції кандидата щодо подальшої діяльності комунального закладу, викладені у довільній формі (програма діяльності, тощо).

 

Документи приймаються до 19 квітня 2016 року за адресою: м. Коростень, вул. Грушевського, 60/2, ІІ поверх, кабінет № 12, т. 4-25-06.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.