Get Adobe Flash player

Новини

15 лютого в річницю Дня виведення військ з Афганістану в залі засідань Коростенської районної ради відбулася зустріч учасників бойових дій на території інших держав та вручення пам’ятних медалей. В урочистостях взяли участь керівники Коростенської районної ради, районної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів, ветерани війни в Афганістані та інші. 

Зі словами вдячності за мужність виявлену в Афганській війні до воїнів-інтернаціоналістів звернувся голова Коростенської районної державної адміністрації Сергій Дмитрук. До привітання приєдналися голова районної ради – Василь Клименко, депутат Верховної Ради України – Володимир Арешонков, голова Коростенської районної (міської) спілки ветеранів Афганської війни і воїнів-інтернаціоналістів – Олександр Ситнік та голова районної ради ветеранів – Микола Якович Фещенко.

Після привітання учасники заходу вирушили до парку ім.Островського для вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Мітинг розпочався хвилиною мовчання на честь загиблих у Афганістані. На завершення керівництво району, міста, ветерани поклали квіти до меморіалу загиблих воїнів-афганців.

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.