Get Adobe Flash player

Новини

Прокуратура на захисті інтересів держави.

 

  Коростенською міжрайонною прокуратурою у лютому 2014 року проведено перевірку щодо додержання вимог Закону України «Про виконавче провадження» при виконанні судових рішень за позовами Державної екологічної інспекції в Житомирській області щодо відшкодування шкоди , заподіяної природному навколишньому середовищу.
  Перевіркою встановлено, що майже три роки Ушомирською, Сарновицькою, Кожухівською та іншими сільськими радами Коростенського району не зверталось до виконання рішення господарського суду Житомирської області про стягнення з ДП «Коростенське лісомисливське господарство» заподіяної шкоди лісовому господарству, внаслідок незаконного зрізання дерев за межами визначених ділянок при проведенні санітарних та суцільних рубок. 
  Лише завдяки прокурорському втручанню рішення суду виконано у повному обсязі. На рахунки місцевих бюджетів сільських рад надійшло 25тис.грн., в якості компенсації за шкоду, спричинену лісовому господарству. 
Посадові особи сільських рад, з вини яких рішення суду тривалий час не виконувалось, за актами прокурорського реагування притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Старший прокурор
Коростенської
міжрайонної прокуратури                                              С.Франчук

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.